Tijd voor actie – Grote sponsoractie

Ondanks dat het begin van het nieuwe schoolplein er is, is het nu ook zeker tijd voor actie. Tijd om ook de laatste stukken van het budget in te vullen met verschillende acties om nog even wat extra geld op te halen. Tijd voor de grote sponsoractie.

Alle groepen hebben een onderdeel voor het schoolplein uitgekozen en zijn druk bezig op allerlei manieren extra geld in te zamelen, het was helemaal aan de kinderen om in te vullen hoe. Vandaag is er op school ook een “Obstakel race” gehouden door alle leerlingen van de school en alle kinderen hebben hiervoor in de bekende kring sponsors gezocht voor het lopen van hun rondjes. Wij zijn zeer trots op de inzet en betrokkenheid van de leerlingen! Allemaal bedankt hiervoor.

Daarnaast is ook de Magdalon Markt gestart; een verkoopsite (via deze website) waar iedereen leuke spulletjes kan kopen en verkopen, met als doel om de opbrengst te schenken aan de school voor de realisatie van het schoolplein.

Tenslotte starten we ook met een 10% actie, hiervoor vragen we aan de ondernemers om 10% van de bestedingen die door ouders gedaan worden in hun winkel te doneren aan het schoolplein. Dit zal gaan over de bonnetjes die op school ingeleverd worden over de recente aankopen. Natuurlijk een oproep aan de ondernemers om hier aan mee te doen, maar vooral aan alle ouders om inkopen te doen én de bonnetjes op school in te leveren. Een overzicht van de deelnemende winkels volgt snel.

Schuiven naar boven