Zelf een product aanbieden

Echt simpelweg geweldig; je bent aan het overwegen om een product beschikbaar te stellen voor de verkoop voor het Speelplein de Magdalon. Bedankt en natuurlijk hopen we dat je ook doorzet en mooie spullen te koop aanbiedt en de opbrengst wilt schenken aan de ontwikkelingen van het speelplein. 

Als je weet wat je beschikbaar wilt stellen, dan is natuurlijk nu de vraag; wat moet je doen om het te verkopen?

We hebben het zo simpel mogelijk proberen te maken: 

Account aanmaken
Maak zelf een account aan voor deze website, zodat je zelf de producten erop kan zetten.

 1. Dat kan via deze pagina: www.speelplein-magdalon.nl/mijn-account
 2. Vul je gegevens in via Registreren en vergeet niet het vinkje te zetten bij ‘Wil je ook zelf items verkopen?’
 3. Een wachtwoord krijg je dan per email toegestuurd. 
 
 

Product(en) toevoegen

 1. Zorg voor tenminste 1 duidelijke foto van het product voordat je verder gaat, maar meer mag ook. 
 2. Ga naar ‘Mijn account’ en kies dan voor ‘Product toevoegen’ (directe link hier)
 3.  Voor de diverse velden in en druk op opslaan/save (Let op; druk maar 1x, anders komt het product er meer dan eens op te staan en het weggooien werkt niet altijd. Wil je iets verwijderen en lukt het niet, stuur even een mailtje naar magdalon-markt@speelplein-magdalon.nl). 
  Toelichting op de velden: 
  1. Product Naam
   Naam van het product, dient kort, simpel en duidelijk te zijn.
  2. Reguliere prijs
   Dit is de prijs die normaal gesproken gevraagd wordt voor het product, dit is een optioneel veld. Indien gebruikt, dan komt er een van/voor prijs te staan (aanbieding). 
  3. Verkoopprijs
   Dit is de prijs waarvoor je het product wilt verkopen, let op deze moet gevuld worden én lager zijn dan de reguliere prijs indien je die ingevuld hebt. 
  4. Product omschrijving
   Mag een langere omschrijving van het product zijn. Met een duidelijke omschrijving weet de koper wat er verwacht kan worden, bijvoorbeeld over de staat van het product. De omschrijving wordt alleen getoond op de product pagina op het tabblad ‘Beschrijving’. 
  5. Korte omschrijving
   Dit is de toelichting die standaard getoond wordt bij de producten. 
  6. Product afbeelding
   Dit is de hoofdfoto van het product. Druk op de knop ‘kies bestand/choose file’ en selecteer de foto op je eigen computer. Deze zal geupload worden en gekoppeld als standaard foto. 
  7. Meer afbeeldingen
   Hiermee is het mogelijk om meer afbeeldingen toe te voegen. Let op; eerst druk je op de knop, in de pop-up druk je op de knop voor de bestanden en selecteert in 1x alle foto’s die je wilt toevoegen. Nadat je dit gedaan hebt moet je elk foto nog aanklikken zodat er een blauwe rand omheenzit. Dan pas op opslaan drukken om ze toe te voegen aan het product. 

Extra mogelijkheden: 

 • Standaard gaan we ervan uit dat je maar 1 exemplaar van het product op voorraad hebt, dus dit zal de standaard instelling zijn. Heb je nou toevallig wel meer dan 1 identiek product, dan kan je dat instellen bij voorraad beheer. Dit vind je als een tabblad in het eerst ‘Product informatie’ blok. Zet het eerste vinkje aan op het tabblad en geef bij voorraad aan hoeveel je ervan hebt. 
 • Het is ook mogelijk producten te veilen ipv te verkopen. Dit kan je helaas niet zelf configureren, maar we kunnen het wel voor je omzetten. Maak het product aan als een gewoon product met een prijs die hoog genoeg is waar het ook direct voor verkocht mag worden. Stuur daarna een mailtje naar magdalon-markt@speelplein-magdalon.nl met het verzoek het om te zetten naar een veiling product. Vergeet niet daarin te zetten of je een minimale verkoopprijs hebt (en welke dat dan is) en of het item nieuw of gebruikt is. Standaard zal een veiling twee weken duren vanaf het moment dat het omgezet is naar een veilingsitem. 

Product verwijderen

Om een product te verwijderen heb je andere rechten nodig die je niet standaard krijgt, stuur even een mailtje om een product te verwijderen. Dan krijg je de rechten voor de toekomst en zullen we het desbetreffende product verwijderen.          

Product verkocht?
Zodra het product verkocht wordt, dan ontvang je hiervan een email bericht. 
 
In het email bericht staat de naam en het email adres van de verkoper. Er wordt verwacht dat de verkoper contact opneemt met de koper voor de verder afhandeling.  
 
We verwachten dat je zelf samen met de koper de verkoop verder afhandelt en de opbrengst op school komt afgeven. 
 
Nog vragen? Stuur een berichtje naar magdalon-markt@speelplein-magdalon.nl
 

BEDANKT namens de kinderen!

Schuiven naar boven